Rugsėjo 26 d. surengtas devynioliktasis gerosios praktikos susitikimas pramonės įmonėms pas rūmų narį UAB "Espersen Lietuva". Susitikimo metu UAB "Espersen Lietuva" atstovai pasidalino darbų saugos organizavimo maisto gamybos įmonėje patirtimi.
Susitikime pristatyta darbų saugos geroji praktika maisto pramonės įmonėje, aptarti realūs pavyzdžiai. Po to dalyviai buvo pakviesti apsilankyti gamykloje - paaiškintas visas žuvies paruošimo procesas nuo žaliavos gavimo iki nukaulinimo, išfiletavimo, supakavimo ir išsiuntimo, supažindinta su darbų saugos organizavimu.
UAB "Espersen Lietuva" - 18 metų Klaipėdos LEZ veikianti žuvies perdirbimo įmonė, kurioje dirba 338 darbuotojai. Įmonėje perdirbama laukinė menkė, kuri tiekiama į Europos šalis ir yra brangi prekė.
Renginyje dalyvavo 12 įmonių atstovų.